Bepalingen

Informatie en openbaarmaking in overeenstemming met § 5 (1) ECG, § 25 MedienG, § 63 GewO, en § 14 UGB

Website exploitant: Sheet Metal Connect e.U.
Handelsregisternummer: FN 547850m
Handelsrechtbank: Handelsgericht Wien, 1030 Wien; Marxergasse 1a

Adres: Dr.-Karl-Lueger-Platz 4B / 16, 1010, Wenen

BTW-nummer: ATU74556919
Toezichthoudende autoriteit voor het bedrijfsleven: ATU74556919
Lidmaatschappen: WKO

Contactgegevens:
Telefoon:
E-mail: luke@sheetmetalconnect.com
Fax:

Toepasselijke wetgeving: www.ris.bka.gv.at
Professionele titel:

Online Geschillenbeslechting:

Consumenten die in Oostenrijk of in een ander land dat partij is bij de ODR-verordening wonen, hebben de mogelijkheid om geschillen over de aankoop van goederen of diensten tegen betaling op te lossen in het kader van een onlinegeschillenbeslechting (overeenkomstig OS, AStG). De Europese Commissie biedt hiervoor een platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr

De inhoud van deze website is, voor zover wettelijk mogelijk, beschermd door verschillende rechten (bijv. auteursrecht). Voor elk gebruik/distributie van het aangeboden materiaal dat wettelijk verboden is, is schriftelijke toestemming van de websitebeheerder vereist.

Disclaimer:

Ondanks zorgvuldige controle van de inhoud aanvaardt de beheerder van deze website geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn uitsluitend de beheerders van die pagina's verantwoordelijk. Mocht u desondanks kennis nemen van uitgaande links die verwijzen naar een website met illegale activiteiten/informatie, dan verzoeken wij u dit te melden.