Over Sheet Metal Connect

Luke van Enkhuizen helpt de metaalbewerkingsindustrie met IT-consultancy sinds 2016.

Over Luke van Enkhuizen

👋 Hallo! Ik ben Luke, een onafhankelijke adviseur en technisch consultant voor de metaalbewerkingsindustrie, toegewijd aan het verbeteren van efficiëntie door digitale transformatie voor plaatbewerkingsbedrijven. In tegenstelling tot veel andere adviseurs heb ik geen verborgen banden met softwareleveranciers, noch ontvang ik commissies als wederverkoper. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat het advies en de oplossingen die ik bied altijd in jouw belang zijn.

🧑🏻‍💻 Met meer dan tien jaar ervaring in engineering, management en IT-functies, breng ik een uitgebreid perspectief op zowel werkvloer- als managementuitdagingen. Mijn reis door de industrie heeft me uitgerust met diepgaande kennis van verschillende machines, software en systeemintegraties.

💻 Ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren van operaties met toonaangevende softwareoplossingen van TRUMPF, LVD, ECI, SAP en meer. Mijn technisch advies omvat het leiden van meer dan 10 succesvolle livegangen met ECI Ridder iQ ERP, waardoor ik uniek gepositioneerd ben om jouw digitale transformatieprojecten naar snelle en succesvolle resultaten te leiden.

🌍 Gevestigd in Wenen en regelmatig in de Benelux en klanten wereldwijd bedienend, bied ik zowel on-site als remote adviesdiensten aan, waardoor ik je bedrijf overal ter wereld kan ondersteunen. Of je nu in dezelfde stad bent of aan de andere kant van de wereld, ik kan je helpen je operaties te stroomlijnen en effectieve digitale oplossingen te implementeren.

🦾 Mijn missie is om jouw bedrijf te versterken door bottlenecks te elimineren, processen te automatiseren en slimme fabrieksoplossingen te implementeren die zijn afgestemd op productieomgevingen met een hoge mix en lage volumes. Deze focus helpt plaatbewerkingsbedrijven zoals die van jou om de omzet te verhogen, doorlooptijden te verkorten en de productiviteit en samenwerking te verbeteren.

📈 De diensten die ik aanbied variëren van strategisch advies tot het maken van digitale fabriek blauwdrukken en het toezicht houden op de uitvoering van projecten. Dit zorgt voor uitgebreide ondersteuning gedurende elke fase van jouw digitale transformatiereis.

🤝 Klanten vertrouwen op mijn onafhankelijkheid en diepgaande kennis van de industrie bij het nemen van kritieke beslissingen, het beheren van meerdere leveranciers of het kiezen van de juiste technologische oplossingen om aan hun unieke behoeften te voldoen.