Over Luke van Enkhuizen

Luke van Enkhuizen biedt sinds 2016 op maat gemaakte IT-consultancy voor de plaatbewerkingsindustrie. Met diepgaande expertise helpt hij bedrijven bij succesvolle digitale transformatie. Ontdek hoe Sheet Metal Connect jouw bedrijf kan optimaliseren.
Over Luke van Enkhuizen
Photo by Clayton Cardinalli / Unsplash

Over Luke van Enkhuizen

šŸ‘‹ Hallo! Ik ben Luke, een onafhankelijke Smart Factory Architect voor de plaatbewerkingsindustrie. Mijn missie is het verbeteren van efficiĆ«ntie door digitale transformatie.

Mijn carriĆØre begon op de werkvloer als technicus en engineer, wat me een diep inzicht gaf in de dagelijkse uitdagingen binnen de plaatbewerkingsindustrie. Bij Singeling Constructie Lastechniek B.V. voerde ik vier jaar lang implementaties uit van Ridder iQ ERP en TRUMPF-systemen. Deze ervaring heeft mijn passie voor digitalisering versterkt.

Ik heb een studie in Engineering Design and Innovation en een minor in Business Process Integration (SAP consultancy). Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd, zoals C#-ontwikkeling, en ben ik autodidactisch in verschillende technologieƫn.

Sinds 2016 help ik bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie met hun digitale transformatie. Als onafhankelijke expert ben ik niet gebonden aan softwareleveranciers en ontvang ik geen commissies. Dit zorgt voor objectieve en klantgerichte adviezen.

Waarom Sheet Metal Connect?

Bij Sheet Metal Connect focus ik volledig op productiviteitsverbetering in plaatwerkbedrijven door digitalisering. Mijn onafhankelijk advies, gebaseerd op 10 jaar ervaring van werkvloer tot management, biedt een volledig overzicht van de uitdagingen binnen een fabriek. Mijn expertise wordt erkend door bedrijven met 30 tot 300 werknemers in drie landen. Ik geef regelmatig keynote speeches en workshops over Industrie 4.0, zoals bij ECI Connect.

Expertise

Mijn deskundigheid omvat TRUMPF Oseon / Boost, QuotationFactory en Ridder iQ, met meer dan 15 succesvolle implementaties. Ik help plaatbewerkingsbedrijven hun processen te automatiseren, bottlenecks te elimineren en slimme fabrieken te realiseren, wat leidt tot hogere productiviteit en kortere doorlooptijden.

Ik heb ook diepe kennis van LVD CADMAN, Bystronic BySoft, SAP, D365 Business Central en een database met meer dan 100 aanbieders die ik dagelijks benut in mijn selectie- en advieswerk.

Presentatie bij mijn TUWI Next 2023 over hoe je in 7 stappen een echte slimme fabriek kunt bereiken met praktische stappen.

Kortom:

  • Hands-on ervaring: Begonnen als technicus en engineer, ik begrijp de dagelijkse uitdagingen van de werkvloer.
  • Breed opgeleid: Studies en cursussen in engineering, business process integration en verschillende technologieĆ«n.
  • Onafhankelijk advies: Geen commissies van softwareleveranciers, wat zorgt voor objectieve aanbevelingen.
  • Bewezen expertise: Meer dan 15 succesvolle implementaties en diepgaande kennis van toonaangevende systemen.
  • Erkend spreker: Regelmatige keynote speeches en workshops over Industrie 4.0.