1 min read

Wat ik voor jou kan doen

Als vervolg op de vorige mail met de vraag "Wat kunnen we voor je doen", dacht ik ook even kort toe te lichten in wat voor soort werk ik het beste ben.

Hier is mijn beschrijving:

De meeste plaatbewerkingsbedrijven hebben achterhaalde workflows. Ik ben gespecialiseerd in het verbinden van jouw fabrieksprocessen, om te komen tot een sterk geautomatiseerde digitale fabriek, zodat je jouw productiviteit kunt verhogen.

Ik richt mij uitsluitend op bedrijven die plaatwerk (inclusief buislaseren) als kernactiviteit hebben, hetzij machinebouwers als onderdeel van hun producten, hetzij als toeleverancier. Dit stelt me in staat om alle ins en outs van jouw bedrijf vanaf de eerste dag te begrijpen.

In tegenstelling tot andere aanbieders benader ik uitdagingen vanuit het perspectief van een architect door een solide digitale en procesbasis te bouwen, gevolgd door een effectieve implementatie en opleiding van het personeel.

Mijn ideale klanten willen uitblinken op het snijvlak van wat kan worden bereikt met de nieuwste technologieën, zoals machine learning, AI en cloud-technologieën. Om hen in staat te stellen te concurreren met de kortste doorlooptijden, de beste kwaliteitsproducten en de hoogste klanttevredenheid.

Wij zijn een perfecte match als je al met software van ECI (Ridder iQ) en/of TRUMPF werkt of mee wilt werken, want daar heb ik 8 jaar ervaring mee op technisch consultancy-niveau. Maar dat is geen must.

Als je op zoek bent naar een partner die jouw plaatwerkbedrijf winstgevender kan maken door effectieve digitalisering, waardoor de doorlooptijd met 80% kan worden verkort en dubbele kantoorproductiviteit kan worden bereikt, neem dan contact met mij op.